Mikä neuvoksi konsultille, joka yrittäessään kusettaa sai kylmää vettä niskaansa?

kirjoittanut: Juha Vainio pvm: torstai, 23.9.2010

Kouvola 23.9.2010 9:00
Kaiken piti olla hyvin suunniteltu. Reitti katsottu valmiiksi, perussuunnitelma selvä. Ei muuta kuin takki niskaan ja baanalle. Kaikki sujui kuin rasvattu, aivan käsikirjoituksen mukaan. Näin helppoa tämä on. Päivän ensimmäisen kusetettavan kehonkielestä suorastaan paistoi lapsenomainen innostus heittäytyä konsultin vietäväksi, eikä tarvinnut kuin pikkuriikkisen narua antaa.

Sitten kaikki muuttui silmänräpäyksessä. Kylmää vettä alkoi tulla niskaan taivaan täydeltä. Kuin Esterin berberistä sitä tuli! Eihän siinä auttanut muuta kuin kastua. Ihan kaikkeen ei konsulttikaan osaa varautua.

Eikä siitä tykännyt puudelinikaan.

Kommentoi

Edellinen kirjoitus:

Seuraava kirjoitus: