Kansalaisen BonusKortti

kirjoittanut: Heikki Nurminen pvm: perjantai, 10.6.2011

Superministeriö Supin alkuviikosta julkistamaa Kansalaismaksua vastaan vellonutta keskustelua on seurattu huolestuneena. 2010-luvun alussa alkanut Suomen tasaveroistaminen päätettiin saattaa loppuun Kansalaismaksulla, johon yhdistettiin kaikki Suomen tasaverot arvonlisäveroa lukuunottamatta.

Kansalaismaksu jouduttiin tasaveroaatteen periaatteiden mukaisesti asettamaan niin korkeaksi, että moni suomalainen joutui maksukyvyttömäksi. Kansalaismaksun suorittamiseksi maksukyvyttömät suomalaiset päätettiin lähettää Amazing BS Consultingin KansalaisLeireille suorittamaan uupuvaa Kansalaismaksua.

KansalaisLeirit ja kohtuuttomaksi koettu Kansalaismaksun määrä herättivät suurta närää.
Superministeriö Supin rakennuksen ympärille alkoi kokoontua kansaa telttailemaan. Laitonta leiriä hajottamaan tulleille Amazing BS Consultingin vartijoille he ilmoittivat olevansa laillisella kesäretkellä.

Tilanne oli lähellä kärjistyä telttailijoiden ja Amazing BS Consultingin välillä, mutta Parlamenttia julkisti päätöksen Kansalaisen BonusKortin ennenaikaisesta käyttöönotosta.

Amazing BS Consultingin uusi InnovaatioKeisari Markku Aho kertoo uuden Kansalaisen BonusKortin mahdollisuuksista: ”Kansalaismaksusta, kokonaisvaltaisesta arvonlisäverosta ja polkupyöräverosta kansalaiset saavat reilun KansalaisBonuksen. Aikaisemminhan Suomen kansalaisten on pitänyt uusia kansalaisuuskelpoisuus viiden vuoden välein, mutta nyt BonusKorttia vilauttamalla kansalaisuuskelpoisuus säilyy 10 vuoden ajan,” kertoo InnovaatioKeisari.

Telttaleirille kokoontuneet kansalaiset ilmoittivat suuren tyytyväisyytensä Suomen viisasta Parlamenttiaa ja sen päätöksiä kohtaan.

Kansalaisen BonusKortti otetaan käyttöön seuraavan kuukauden aikana, ja se korvaa seuraavat kortit:

  • vuosittain uusittava polkupyörän ajokortti
  • kahden vuoden välein uusittava henkilöauton ajokortti
  • Supi-kortti
  • pakollinen henkilökortti
  • Suomi-kortti

Supin mukaan ensimmäisen Kansalaisen BonusKortin lunastus on poikkeuksellisesti ilmainen. Korttien jakelusta huolehtii Mercadia.

Kommentoi

Edellinen kirjoitus:

Seuraava kirjoitus: