Herätyskone

kirjoittanut: Heikki Nurminen pvm: maanantai, 6.7.2009

Viime aikojen uutisten analysointi synnytti innovaation – herätyskoneen. Herätyskonetta tarvitaan niin vaalilupausten arvioinnissa, elinkeinostrategian arvioinnissa, kuin myös normaalissa liiketoiminnassakin. Uskon, että uskomukset, valheet, katteettomat lupaukset ja normaali vedätys jäävät historiaan herätyskoneen ansiosta.

Herätyskone perustuu vanhaan uskomukseen siitä, että kun valheen valtaan kietoutunutta läpsii aikansa kasvoille, herää tämä meidän tuntemaan todellisuuteen ja tunnistaa valheen. Käsin läpsiminen vaan ei sovi tietoyhteiskunnan kiireiseen elämänrytmiin, joten kehittelin uuden innovaation: herätyskoneen.

Herätyskoneen voi kuka tahansa rakentaa kotioloissakin. Sen rakentamiseen tarvitaan vain auton tuulilasinpyyhkijöiden koneisto vipuvarsistoineen, tukeva jousi ja mallinuken käsi tai vaihtoehtoisesti sopivalla materiaalilla jäykistetty rukkanen. Auton tuulilasinpyyhkijöiden koneiston vipuvarsisto lyhennetään sopivaksi, kiinnitetään vipuvarren päähän tukeva jousi ja sen päähän käsi. Laite koteloidaan siistiksi ja tarkistetaan läpsäytyksen voima, minkä jälkeen laite on käyttövalmis.

Suuriin organisaatioihin tarjoamme kahdella kädellä läpsivän mallin.

Kommentoi

Edellinen kirjoitus:

Seuraava kirjoitus: