Helpotusta raskaaseen työhön

kirjoittanut: Juha Vainio pvm: sunnuntai, 7.12.2008

Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksien kriittinen ja analyyttinen tarkastelu synnytti ajatuksen uudesta innovaatiosta. Laitteesta, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön, niin arkeen kuin juhlaan.

Mielestämme aivan liian vähäiselle huomiolle on jäänyt se raskas taakka, jonka kättelijät joutuvat kantamaan joutuessaan toistuvasti puristamaan tuhansia ja taas tuhansia käsiä. Lähes ylivoimaiseksi käynyttä tehtävää helpottamaan suunnittelimme kättelykoneen, jonka suosittelemme rakennettavaksi ja otettavaksi käyttöön saman tien.

Tulevat kuukaudet konetta voisivat käyttää pörssiyhtiöiden ja suuryritysten johtajat, jotka parhaillaan valmistautuvat kättelemään pihalle yritystensä tärkeintä voimavaraa. Ensi itsenäisyyspäiväksi kone siirrettäisiin Linnaan kättelemään johtajista menestyneimmät, kun on taas aika palkita vastuunkantajat uurastuksestaan.

Muina sesonkiaikoina, kuten vaalien alla, ääniharaviksi haluavat kansanedustaja- ja kunnallisvaaliehdokkaat voivat tilata ja sijoittaa niitä ostoskeskuksiin, raviradoille ja urheilukentille.

Näin vapautuisi pysyvästi uusia käsiä maatamme rakentamaan.

PS. Runsaan ja rakentavan asiakaspalauteen pohjalta lisäsimme uudistettuun “S”-malliimme automaattisesti säätyvän puristusvoiman sekä käteltävän silmiin naulautuvan lempeän katseen.

Otamme vastaan ehdotuksia muista “lisäpalikoista”.

{ 1 kommentti… read it below or kirjoita kommentti }

Janik joulukuu 8, 2008 09:05

Nerokasta. Välittömästi rahoituskierrokselle.

Kommentoi

Edellinen kirjoitus:

Seuraava kirjoitus: